enkelbandjes die je in je slaap kunt maken

Enkelbandjes

Dit zijn de basisstappen voor het maken van een eenvoudig enkelbandje. Voor meer geavanceerde technieken, bekijk onze tutorial over het toevoegen van kralen.

Zoek eerst een touwtje van de juiste lengte. Je kunt visdraad, garen of zelfs henneptouw gebruiken, maar hennep is het duurzaamst en gaat het langst mee. Meet vervolgens je armband af en knip het touwtje op de gewenste lengte af. Maak het touw vochtig en meet het dan opnieuw om er zeker van te zijn dat het niet krimpt.

Je kunt enkelbandjes op een paar verschillende manieren maken. Beginners kunnen gewoon een knoop in het koord leggen om een enkelbandje te maken. Meer ervaren doe-het-zelvers kunnen een verscheidenheid aan steken en knopen gebruiken om een verscheidenheid aan soorten enkelbanden te maken.

Maak gestapelde armbanden.

Dit type enkelband is geweldig voor het stapelen van ringen of oorbellen op de top van. Je kunt ook funky vormen en kleuren vinden die perfect zijn om te stapelen met andere armbanden.

Maak een eenvoudig enkelbandje met een paar knopen Gebruik een paar decoratieve knopen als een manier om een beetje extra uitstraling aan je armband te geven. Je kunt knopen ook gebruiken om het koord duurzamer te maken. Een goede manier om dit te doen is het touwtje in het midden te knopen en dan weer in het midden te knopen. Dit maakt het touw dikker, waardoor het duurzamer wordt.

Maak een eenvoudig decoratief enkelbandje.

Je kunt allerlei soorten enkelbanden maken met een verscheidenheid aan vormen en kleuren. Een populaire stijl is om een eenvoudige enkelband te maken met een bloembedel, die je vervolgens aan stof of een ander touwtje kunt naaien om een langere, decoratieve armband te maken. Als je de armband hebt gemaakt, kun je hem versieren met bedeltjes en andere versieringen, of er een koord aan hangen.

Voeg kralen toe aan je enkelband voor oneindige stijl.

Als het op DIY enkelbanden aankomt, zijn we geobsedeerd door het toevoegen van kralen. Je kunt allerlei stijlen maken met verschillende kralen en bedeltjes. Je kunt ook verschillende kralen gebruiken om patronen op je armband te maken. Je kunt ook verschillende kralen en bedels gebruiken om een enkelband te maken die ook als ketting kan dienen. Als je eenmaal je enkelband hebt gemaakt, kun je nog een touwtje in het midden doen om een ketting te maken.

Combineer het met een klaver enkelbandje of knopenarmband.

Enkelbanden zijn ook een geweldige manier om verschillende ontwerpen en stijlen te mixen en matchen. Je kunt je kralen, kettingen en bedeltjes aan elkaar rijgen om een unieke look te creëren. Je kunt ook verschillende soorten enkelbanden combineren om een meer verfijnde look te krijgen. Zo kunt u bijvoorbeeld een zilveren enkelbandje combineren met een gouden knooparmband.